ТЕХНОМАШ ИНВЕСТ

Техномаш Инвест ООД е млада и динамично развиваща се фирма, предлагаща голяма гама от продукти и съоръжения за различни видове производства. В началото единствената дейност на фирмата е внос и доставка на оборудване за термична обработка на ядки. Днес продуктите доставяни от фирмата варират от прикачен инвентар, през резервни части и консумативи, до почистване, цветосортиране и пакетиране на семена покриващи световните стандарти. Наши партньори са едни от най-добрите в сферата си фирми производители на оборудване за преработка на: ядки, зърнени, бобови култури; оборудване за семепроизводство и много други. От няколко години сме включили и мелнични консумативи за машините от този сектор, като сита, резервни части за планзихтери и тръбни трасета и сегменти. 

Технологичните линии и индивидуалните машини са с различен капацитет на производителност и биват с механично и автоматично управление. Дават възможност за автоматизиране, минимизирайки енергийните разходи и човешкия фактор. Предлаганите от нас продукти са съобразени с европейските и световни стандарти и отговарят на изискванията за безопасност на храните.

Техномаш Инвест гарантира на своите клиенти постоянно качество и сигурност в техниката, избирайки машини и консумативи произведени само от сертифицирани материали, подходящи за хранително-вкусовата промишленост. Целият асортимент на продукцията отговаря на стандартите ISO и HACCP. Техномаш Инвест предлага, доставя, пуска в експлоатация оборудване, на което можете да имате доверие. 


Дългосрочният успех зависи от малките стъпки, които предприемаме!