×
tmi bg

Съвременни решения за
Вашето производство

Оборудване за обработка на ядки, семена и зърно

Всички продукти
arrow arrow

Защо да изберете продукти от
Техномаш Инвест?

Техномаш Инвест е динамично развиваща се фирма, която гарантира
на своите клиенти постоянно качество и сигурност в избраната технология.

products

Широка гама от
продукти

Прикачен инвентар, резервни части и консумативи, почистване, цветосортиране, пакетиране на семена, както и сита, резервни части за планзихтери и тръбни трасета и сегменти за преработващата промишленост.

certificate

ISO и HACCP
сертификати

Машини и консумативи произведени само от сертифицирани материали, част от които са подходящи за хранително-вкусовата промишленост. Целият асортимент на продукцията отговаря на стандартите ISO и HACCP.

food-safety

Европейски и
световни стандарти

Предлаганите от нас продукти са съобразени с европейските и световни стандарти и могат да отговарят на изискванията за безопасност на храните.

team

Оборудване на най-добрите
производители в бранша

Наши партньори са едни от най-добрите в сферата си фирми - производители на оборудване за преработка на: ядки, зърнени, бобови култури; оборудване за семепроизводство и много други.

Нови продукти

Проектиране и изграждане
на индивидуални решения
за Вашия бизнес

nuts

Проектиране и изграждане на линии за обработване на пшеница, слънчоглед, царевица, леща, боб, ориз, нахут, анасон, сорго, просо, кориандър, сусам, ленено семе и много други. Също така и белене на слънчоглед и лимец.

bag

Проектиране и изграждане на цели линии за обработване (печене, осоляване, овкусяване,омазняване) на фъстъци, лещници, бадеми, слънчоглед, леблебия, царевица; за получаване на ядкова и сусамова паста; за филиране и дробене на ядки за сладкарска промишленост.

nuts2

Изграждане на автоматизирани и роботизирани линии за опаковане и палетиране.

Научи повече    bullet bullet

Новини

Виж всички
divider